home / veranda

Veranda's


Wie droomt daar nu niet van?
Een eigen veranda waarbij je denkt aan een schommelstoel, een goed boek en een glas wijn. Een Amerikaanse veranda aan uw huis als sfeervol verlengstuk tussen uw woonkamer en tuin.  Heerlijk romantisch ontspannen met een drankje of heerlijk eten op uw eigen veranda met z'n tweetjes of samen met familie en vrienden.

Laat die zomerse buitjes maar komen!

La Tonnelle heeft veranda's die in diverse breedtes en dieptes leverbaar zijn, zie de modules met de mogelijkheden en stel zelf uw veranda samen. De veranda's zijn leverbaar in combinatie met een tuinhuis of blokhut maar u kunt de veranda ook aan uw woonhuis, schuur of garage bouwen, u moet dan wel rekening houden met de hoogte van het gebouw (bij een tuinhuis of blokhut moet u de wanden verhogen).

Deze veranda's zijn niet alleen voor grote tuinen, maar door de opbouw in modules ook uitermate geschikt voor de kleinere tuin. Het hout van de veranda wordt standaard gedompeld en als bouwpakket geleverd. De standaardkleur shingles is groen, wilt u een andere kleur dan moet u dit bij uw bestelling aangeven.

Hoekveranda's zijn uitermate geschikt in combinatie met een blokhut. Ze zijn leverbaar in twee dieptes. Verschillende opties, zoals decoratieve bogen (foto rechts) behoren tot de mogelijkheden. Ook hoekveranda's zijn opgebouwd in modules.

Laat uw fantasie gerust de vrije loop!