home / over_ons

Bedrijfsprofiel


La Tonnelle is een bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinhuizen en veranda's. Maatwerk is ons specialisme! In onze eigen werkplaats maken wij 15 modellen in vele maten en variaties. Naast onze eigen productie zijn wij ook dealer van verschillende tuinhuisfabrikanten.  

La Tonnelle is onder andere officieel dealer van:
  • Otter Tuinhuizen
  • Woodvision

Ons assortiment:

Wij leveren diverse blokhutten, tuinhuisjes, bergingen, garages, priëlen e.d. op maat, ook hebben wij een eigen productie van volledig geïmpregneerde tuinhuizen voorzien van een hardhouten fundering. Uiteraard kunnen onze eigen producten ook op maat geleverd worden. Een breed assortiment schuttingen en tuinhout. Tevens is montage van alle producten mogelijk. De producten uit ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met als bijkomend voordeel dat al onze producten gemaakt worden in Nederland.


werkplaats La Tonnelle tuinhuizen

In onze showroom in Dronten staan ongeveer 15 modellen opgebouwd ter bezichtiging. Het is beslist de moeite waard om dit showterrein te bezoeken. U kunt tijdens een gesprek uw wensen aangeven, wij geven u dan gelijk en geheel vrijblijvend een offerte.


Houtproducten
Naast ons grote assortiment op het gebied van houtbouw zijn wij tevens leverancier van tuinhout, schuttingen, houten terrassen, en speeltoestellen. Om een idee te krijgen wat wij zoal leveren, kunt u op de links hiernaast klikken voor enkele voorbeelden. Wij zijn officieel dealer van Tuindeco tuinhout en schuttingen. U kunt voor de catalogus altijd naar www.tuindeco.nl gaan.

Met onze houtproducten brengt u sfeer en extra bergruimte in uw tuin. Zo heeft "La Tonnelle" veel verschillende modellen in het assortiment. Door op de links te klikken vindt u hier enkele voorbeelden van. We willen u er op wijzen dat deze modellen in een standaarduitvoering leverbaar zijn. Heeft u echter speciale wensen, dan maken wij uw tuinhuisje, garage, blokhut, etc... graag op maat! 

Te denken valt aan:

  • houtdikte 19 mm in prefab wandelementen
  • houtsoort; geïmpregneerd noord Europees vuren hout
  • andere indeling van ramen en deuren
  • keus uit hardhout of geïmpregneerde ramen en deuren
  • soorten dakbedekking
  • Vraag gerust naar de diverse mogelijkheden en eventuele meerprijs.

Speeltoestellen
Ook voor de allerkleinsten hebben wij een uitgebreid assortiment. "La tonnelle" levert o.a. schommels, speeltorens, glijbanen, veerwippen, zandbakken, etc.

Over ons
Het bedrijf LaTonnelle is in 1996 opgericht door de familie Krol en was toen gevestigd in Swifterbant. In 2002 hebben wij dit bedrijf van de fam Krol overgenomen en verhuisd naar Dronten, waar we op drie verschillende plaatsen hebben gezeten. Het laatste adres is de Houtwijk 15 in Dronten waar we sinds 2006 naar volle tevredenheid zitten.


Tuinkamer gebouwd door La Tonnelle

In 2006 hebben wij een eigen productielijn van tuinhuizen opgezet en inmiddels maken wij 15 modellen waarin heel veel variaties en maatvoeringen mogelijk zijn.
Wie zijn wij
Wij zijn Willem Jan en Corina Otter wij hebben drie kinderen en runnen dit kleine familiebedrijf met zijn tweeën. Dit geldt ook voor de productie, Corina zaagt al het benodigde hout op maat en Willem Jan timmert het materiaal tot een prefab tuinhuis.