• slide11
    Onbetwist de tuinhuisspecialist!
  • slide14
  • slide8
  • slide13

Tuinhuisspecialist La Tonnelle tuinhuizen en blokhutten op maat

La Tonnelle gespecialiseerd in tuinhuizen op maat en houtproducten voor huis en tuin. Wij leveren zeer scherp geprijsde blokhutten, tuinhuisjes, bergingen, garages, priëlen e.d. op maat, in onze eigen productie afdeling produceren wij volledig geïmpregneerde tuinhuizen voorzien van een hardhouten fundering. Wij beschikken over zeer gespecialiseerde machine zodat wij ook de douglas tuinhuizen op maat kunnen maken.  Mail of bel ons: 0321-321461   

Wij zijn gespecialiseerd in geïmpregneerde maatwerk tuinhuizen of tuinhuisjes. Wij kunnen onze bestaande modellen aanpassen, maar ook nieuwe modellen naar uw wens maken in onze eigen productie afdeling.

Een breed assortiment schuttingen en tuinhout vindt u in de folder van Woodvision in onze showroom.op Tevens is montage van alle producten mogelijk. De producten uit ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, geproduceerd volgens het internationale PEFC-keurmerk. Dit garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

 

TIPS

Onbetwist de tuinhuisspecialistOnbetwist de tuinhuisspecialist
Route / Openingstijden:
Maandag gesloten
Di t/m Vr 13:00 - 17:30
Zaterdag 11:00 - 15:00